30.6.2015

3. Koirapuistossa


Eilen ja tänään käytiin Neron kanssa tässä lähistöllä sijaitsevassa koirapuistossa. Harjoiteltiin siellä vähän vapaana oloa, sillä muutaman kerran Nero on lähtenyt vähän omille teilleen metsä retkillä vapaana ollessaan... Nero on hieman jästipää välillä ulkona ja kun sopiva haju osuu nenään niin se vie Neron ihan mukanaan, eikä se kuule enää mitään siinä vaiheessa. Ostettiin sitä varten koirapilli, sillä sitä puhaltaessa on Nero ainankin aina tähän mennessä tullut luokse.


"Pääsenks mäki penkille?"

Nero uinnin jälkeen.

 Eilen koirapuistoon tullessa oli toisella puolella kaksi vähän isompaa koiraa, joten me mentiin pienten koirien puolelle jossa ei ollut ketään. Siellä harjoiteltiin vähän luokse tuloa sekä vierellä kävelyä. Nero tuli tosi hyvin luokse ihan käskystä eikä minun tarvinnut edes käyttää pilliä. Nero kävi myös vähän tutustumassa ison puolen kahteen koiraan (tosin aita oli välissä). Nero oli niin innoissaan koira kavereista, että juoksi jopa ihan täysiä päin aitaa. Vähän sattui etu tassuun, mutta se meni onneksi nopeasti ohi. Puisto reissun jälken käytiin vielä viereisellä rannalla vähän kahlaamassa. Nero riehui vedessä niin paljon, että kompastui ja kömmähti päälleen veteen. Loppu päivän Nero vaan makasi ja oli ihan puhki.

Poseerausta

..ja taas poseerausta.


 Tänään käytiin aamulla taa koirapuistossa. Tällä kertaa siellä ei ollut ketään, joten saatiin rauhassa harjoitella mm. luokse tuloa. Nero oli super kiltti ja juoksi innoissaan luokse heti ensimmäiseltä kutsumalta. Kyllä siitä vielä ihan hyvä koira tulee. Ehkä uskallan jo koittaa miten se tottelee ihan vapaana ilman mitään aitoja ympärillä. Kameran unohdin molempina päivinä kotiin, joten koirapuistosta otetut kuvat ovat puhelin kuvia.




4 kommenttia:

  1. Voi että aivan ihana blogi ja vieläkin ihanampi pikkupoika :3 Pakko jäädä seurailemaan lukijana kun on niin suloinen koirapoika harjoittelemassa täällä elämän pieniä askareita :)

    Mullakin on koirablogi: http://haavenakenneli.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Nero on aivan ihana :3 Käyn kurkkaamassa blogisi! :)

      Poista