31.3.2016

36. DIY: Helppo syntymäpäiväkakku

Tarvitset:
- 1 pkt maksalaatikkoa
- 1 prk maitorahkaa 
- raksuja tai nameja
- kynttilän tai nakkeja


Neron synttärit oli ja meni ja nyt on meidän herra jo vuoden. Miten aika rientääkään näin nopeaan? Synttäreillä on tietysti aina kakkua tarjolla ja niin oli Neronkin synttäreillä. Kakku oli tosi helppo tehdä ja maistui Nerpalle tosi hyvin!
    Eli muotoile tarjoiluastialle maksalaatikosta luun tai ihan minkä vaan muotoinen kakku. Voi sen toki jättää ihan neliön malliseksikin, mutta itse halusin tehdä siitä vähän erikoisemman. Kun kakku on muotoiltu, kuorrutetaan se "kermavaahdolla" eli maitorahkalla. Päälle voi vielä halutessaan kirjoittaa raksuilla vaikka koiran nimen alkukirjaimen tai muuten vaan koristella sen niillä. Kynttiläksi voi kakkuun tökätä esim. nakkeja tai sitten ihan oikean kynttilän. Ja sitten vaan hyvää ruokahalua!




Nero ja synttärilahjat.

2 kommenttia:

  1. Hauska kakku, täytyykin koittaa itse sitten kun koira täytttää vuosia! :D

    Vitsit, tosi kiva löytää aussiblogi, nyt kun itselle on luultavastikin toukokuun alkupuolella aussi tulossa sheltin kaveriksi! :) Ja jos kiinnostaa, niin blogistani alkaa tietenkin löytymään juttuja myös aussista, kunhan hän saapuu! Osoite on http://shelttiaida.blogspot.com :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi pitääkin mennä seurailemaan tulevan pikku aussin touhuja! :)

      Poista