7.7.2016

52. Linkkaa blogisi!


Nyt olisi aika linkitellä taas blogeja, joista parhaat pääsevät arvosteltaviksi! Aikaa on 16.7 asti ja osallistuaksesi täytyy sinun olla blogin rekistöröitynyt lukija. Jätä siis kommenttiboksiin blogisi linkki kera kuvauksen ja yhden postaustoiveen.


27 kommenttia:

  1. Bretonitytön harrastuksia. Tokoa, rally-tokoa, nose workiä ja canicrossia harrastellaan. Myös arkisempia postauksia..
    http://viphy.blogspot.fi/

    Postaustoiveena my day -video.:)

    VastaaPoista
  2. Blogi käsittelee pääasiassa cockerspanieli-neidin harrastustoimintaa, kuten TOKOa, agilitya ja näyttelyitä, sekä niissä onnistumisia ja epäonnistumisia. Näiden ohessa käydään läpi myös ihan meidän arkielämää.

    Satunnaisia postauksia tulee myös liittyen koirien terveyteen, kun työn puolesta käyn luennoilla.

    http://redmysterywithpaws.blogspot.com

    VastaaPoista
  3. Blogi käsittelee kolmen saksanpaimenkoiran joista yksi on pentu, harrastuksia (toko, jälki), kokeita ja ihan arkea. Kirjoittelen avoimesti ongelmista, epäonnistumisista ja onnistumisista. Toisinaan myös erilaisia videoita.

    http://luuhullut.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. Sekarotuisten harrastus ja arkiblogi, uskallan kutsua monipuoliseksi :)

    Http://koiriamaalta.blogspot.fi

    Mua kiinnostaisi esittely kiekoista mitä teillä on, sekä videot siitä miten oot opettanu Nerolle selkä- ja reisivaultsit :)

    VastaaPoista
  5. Kolmen pirtsakan Spitzin elämää, arkea ja touhuja. Poppoomme nuorin, Elli on tämänhetkinen silmäterämme virallisten näyttelyiden tiimoilta, muuten kiertelemme mätsäreitä koko poppoon kanssa. Seniori ikäiset Puffe ja Ruusu viettävät rauhallisia eläkepäiviä välillä harrastaen mitä mieleen juolahtaa. Nuorimmaisen kanssa tähtäämme myös pian agilityn maailmaan.

    http://tassujentaikaaspitz.blogspot.fi/

    Postaustoive: Olisi kiva nähdä joky my dayn tapainen kuvapostaus taikka video. Toisena kiinnostaisi tietää postauksen muodossa miten päädyit austraalianpaimenkoiraan ja vielä urokseen. :)

    VastaaPoista
  6. Metsästyskoirien oma blogi. Blogi sisältää millon mitäkin :). Aikalailla vain arkea, mutta välillä treenataan

    oskulanteam.blogspo.fi

    Postaustoiveena on, että miten sinä opetit Neron koirafrisbeen.

    VastaaPoista
  7. Itsepäisen suomenpystykorvan, sekä lapsellisen amerikankettukoirateinin oma koirablogi. Blogi kertoo kaikkea metsästyskoiran arjesta, joskus onnistuneista, joskus epäonnistuneista treeneistä, kehityksestä valjakkourheilun parissa, omistajan kisapelosta ja kolmannen koiran kuumeilusta. Mukana esiintyy silloin tällöin siperianhuskylauma.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin tietysti, unohin blogin linkin! :D

      korvenkulkijat.blogspot.fi

      Poista
  8. Blogi kertoo aikalailla koirani Nooan ja kisakoiran Sindin näyttelty ja mätsäri reeneistä ja kisailusta. Myös normaali postauksista ja erikoispostauksia tulee.

    nooamaista.blogspot.fi

    Postaustoive: Joku DIY jutska tai MyDay :)

    VastaaPoista
  9. Kolmen metsästyskoiran arkea kotona ja metsällä. Yhden metsästyskuulumisia, toisen matkaa kettukoiraksi ja kolmannen kotikoirana oloa. Kuulumisia tekemisistä ja paljon kuvia!

    Jäljillä
    Itseä kiinnostaisi lukea kaikki frisbeejutut ja miten se on koiralle opetettu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Korjauksena, kaikkea frisbeejuttuihin liittyvää* :)

      Poista
  10. Blogi kertoo meidän arjesta koirani Tyynen ja perheen vanhemman koiran Veetin kanssa.
    Hurjaavauhtia.blogspot.fi
    Postaustoive: Myday tai joku muu video

    VastaaPoista
  11. Blogi kertoo pääsääntöisesti koirista hullaantumaan tytön elämästä. Hoitokoiria, mätsäreitä, lenkkeilyä, valokuvausta ja muuta mikä kuuluu koirasta haaveilijan arkeen. Ja toki haaveita omasta koirasta. Aika uusi blogi, joten vielä melko vähän postauksia. melkeintaydelliset.blogspot.com.
    Mua kiinnostaisi teidän päivä videolla tai kuvina!
    Teillä on aivan huippu blogi!

    VastaaPoista
  12. Puudelimaista menoa kahden isovillanartun voimin. Tällä hetkellä harrastetaan oikeastaan vain agilitya molempien kanssa, mutta blogissa kaikkea mahdollista puuhastelua, arkijuttuja, treenejä yms.

    http://lellejakarvakamut.blogspot.fi/

    Postaustoive olisi treenivideopostaus. Tämä blogi on mulle uusi tuttavuus, mutta mielenkiinnolla lähden tutkimaan enemmänkin :)

    VastaaPoista
  13. Blogi kertoo koiranpennustani Pörristä, josta on tarkoitus tulla jatkossa metsästyskoira, kunhan ikää nyt ensin karttuu. Paljon kuvia, ratsastuskertomuksia, kaikenlaista muuta. Tervetuloa!

    Pollenkirjakarsina.blogspot.fi

    Toivoisin erityisesti mielipidepostauksia mm. Naksuttimen ja kuristuspannan käytöstä:)

    VastaaPoista
  14. Blogimme kertoo lähinnä kahden oman koirani elämästä treeneissä, kisakentillä sekä kotona arjessa. Ledi on vielä vasta 10vk ikäinen belgianpaimenkoira tervueren, jonka kanssa vasta tutustutaan tähän suureen ihmeelliseen maailmaan. Ledistä miun on tarkoitus kouluttaa itselleni pk-puolelle, agilityyn sekä tokoon kisakoira minkä kanssa harrastaa aktiivisesti ja tavoitteellisesti monissa erinlaisissa lajeissa. Toinen koirani on jo 5v papillon narttu Siru. Sirun kanssa ollaan suoritettu BH-koe hyväksytysti viime vuonna, sekä kisaamme agilityssä ja tokossa. Lisäksi blogissa pyörii joskus myös laumamme muut viisi hurttaa.
    Ja ohjaajana toimii 15v aktiivinen koiraharrastaja Pohjois-Pohjanmaalta.

    Blogi on kokonaisuudessaan aika harrastus-ja kuvapainotteinen.

    http://perhosnoutoa.blogspot.com/

    Postaustoiveena myday, videoina tai kuvina!

    VastaaPoista
  15. Kuvia tai videoita ei tähän näemmä pysty suoraan liittämään, mutta blogissa paljon kuvia ja videoita löytyy esimerkiksi tällaisella linkillä; http://sudenhuudon.blogspot.fi/search/label/Videoita

    Kyseessä on tosiaan Suden Huudon blogi, jossa päätähtinä tällä hetkellä siperianhusky siskokset. Blogissa myös jonkun verran esillä perheemme australianpaimenkoirat.
    Siperialaiset ovat nyt melkeimpä 1.5v vanhoja ja tulevana syksynä blogin on tarkoitus toimia päiväkirjana meidän vetotreeneissä. Jonkin verran ollaankin jo valjakkourheiluun tutustuttu, mutta ei vielä niin omatoimisesti.
    Hiskien kanssa harrastellaan hieman kaikenlaista mm. näyttelyitä, mätsäreitä, tokoa ja erilaisia jälkiä testaillaan. Tietty myös vetoa erilaisissa muodoissa.
    Blogissa myös haaveilua lauman kasvatuksesta, tarhojen kunnostusta ja rakentelua, kodin esittelyä, arkisia tapahtumia ja sattumuksia. Myös taistelua järjestelmäkameran kanssa.
    Aussieiden osalta blogi kertoo milloin mistäkin, mutta esimerkiksi Taran kanssa agilitya harrastetaan silloin tällöin, kun aikataulut antavat myöden.

    http://sudenhuudon.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  16. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  17. http://paimenlauma.blogspot.com

    Neljän sekarotuisen paimenristeytyksen blogi, jossa pääpaino on agilityssä. Tällä hetkellä postaukset täyttyvät myös pennuntuoksuisista päivistä kun pentulaatikossa kasvaa kaksi uutta kasvattia.

    Postaustoive: Varustepostaus, australianpaimenkoiran hyvät ja huonot puolet.

    VastaaPoista
  18. http://valkoisetpaimenet.blogspot.fi/

    Valkkari likan harrastustouhuja ja muuta koiramaista! :)

    VastaaPoista
  19. www.kuinsiskokset1.blogspot.fi

    Blogin päätähtinä kaksi seropia, Cindy ja Fanny. Ykköslajina agility, siinä ohella rally-tokoa, pekoa, mätsäreitä ja joskus järjestetään ja otetaan vetoa. Usein tulee treeni/kuulumispostauksia.

    Varuste- tai ruokintapostaus.

    VastaaPoista
  20. http://hiuhau.blogspot.com/

    Olen rekisteröitynyt lukija nimellä Sofia Kovalainen (tai sosu?).

    Postaustoive: mydweekend video

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Köh se lyhyt esittely vähä niiku jäi: pari harrastavaa hyvin erilaista koiraa. Chihuahua ja belgi. Tavotteet tähdissä, kovasti paiskitaan töitä. Blogissa tulee kuitenkin esille enemmän omistajan taiteellista taipumusta kuvien muodossa.

      Poista
  21. Uusi lukija ilmoittautuu!

    Tessa's

    Tessa's on nimensä mukaisesti nuoren, Tessa -nimisen naisenalun kehittelemä blogi, josta löytyy postauksia aivan laidasta laitaan. Blogi sisältää niin lifestyle juttuja kun koiruuden täyttämiä tekstejäkin!

    Postaustoiveena postaus, jossa esiteltäisiin Neron temppuja, ellei semmoista jo löydy! :')

    VastaaPoista
  22. http://shelttiagilife.blogspot.fi/

    Blogini kertoo hieman reilu vuoden ikäisestä sheltti tytöstä, Cindystä, jonka kanssa harjoittelen kaikenlaista mätsäreistä agilityyn. Kaikenlaisia postauksia laidasta laitaan ja kaiken kruunaa aina yhtä iloinen Cindy. Blogini on myös melko aktiivinen, vaikkei sillä monia lukijoita olekkaan!


    Postaustoiveena lisää agilityä. Tykkäsin nimittäin aikaisemmistä agilityvideoistasi :)

    -Ansku ja Cindy-

    VastaaPoista
  23. http://dirtydoni.blogspot.fi/

    Australiankelpie kaksikon menoa treenikentillä. Lajivalikoimaa laidasta laitaan, etenkin tokoon ollaan erittäin koukussa. ;) Lisäksi agiliidellään, paimennetaan ja etsitään ukkoja metsästä. Vauhtia ei ainakaan puutu.

    Postaustoiveena frisbee videota!

    VastaaPoista