21.2.2016

30. Tottistelua

Eilen käytiin taas parin viikon tauon jälkeen pk treeneissä. Pidettiin tosiaan pieni tauko, kun vähän on nyt Neron kanssa ollut ryppyjä yhteistyössä. Ollaan saatu seuraamista tosi hyvin eteenpäin ison takapakin jälkeen. Vähän se vielä edistää, mutta pysyy paremmin oikealla paikalla. Hiottiin treeneissä seuruuta ja otettiin parit luoksetulot. Hirveästi oli hallissa hajuja, kun juoksuisia narttuja ollut siellä. Ekalla kierroksella meni koko treenit vähän nuuhkimiseksi, mutta toisella kierroksella annoin aina käskyn esim. istu, kun N yritti käydä haistelemaan. Se toimi tosi hyvin ja Nero aktivoitui heti takaisin työntekoon. Taas pitkästä aikaa jäi treeneistä hyvä mieli!



 Tästä päästäänkin meidän agility ongelmiin.. Huomenna taas treenit ja toivottavasti menisi vähän paremmin kun edellisillä kerroilla. Nero on alkanut aksassa harrastamaan sellaista omasta mielestään hauskaa, mutta hihnan toisenpään mielestä ei niin hauskaa leikkiä. Eli kesken tehtävän se säntää täyteen juoksuun ja juoksee ympäri hallia ja käy välillä kavereitten luonakin riekkumassa. Tämä toistuu siis lähes joka kerta meidä vuorolla. Muuten se on kyllä tosi kiltti ja nätisti vaan istuu kiinni seinässä ja odottaa omaa vuoroaan. Kaarevaa putkea ei koitettu viime kerralla, mutta aikaisemmilla kerroilla ei N ole sitä vielä oikein hoksannut.


 Mutta näistä pulmista huolimatta me ei aiota lannistua, koska tiedän että tosta koirasta tulee vielä ihan super taitava, siitä oon ihan varma! Ollaan nyt leikitty aina niin, että jätän Neron istumaan ja menen itse kauemmas ja kutsun sitä, kun se lähtää tulemaan luokse lähdenkin itse juosemaan heiluttaen lelua. Näin ollaan saatu vauhtia ja intoa enemmän leikkimiseen. Koitin tätä myös viime treeneissä niin, että N meni putken läpi ja juoksin edellä heiluttaen lelua, toimi tosi hyvin eikä sillä kerralla edes karannut kertaakaan riekkumaan! Pitää nyt vaan muistaa, että Nero on vasta nuori ja mun ensimmäinen harrastuskoira, joten ei me heti voida kaikkea osata.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti