8.8.2016

57. Kiekot esittelyssä

Nyt on kiekkoesittelyn vuoro eli kerron mitkä kiekot meillä on käytössä. Tosiaan paria kiekkoa kokeiltiin alkuun ja ne todettiin huonoiksi, mutta nyt ollaan löydetty meille sopivat kiekot. Käytössä siis kahdet eri kiekot, toiset kevyempiä ja toiset painavempia.

DTW Chomper Canine Trainer (Misprint)



Tämä on siis meidän kevyempi kiekko, näitä meillä on oransseina ja keltaisina. Tosi kevyt heittää eli voimaa ei juurikaan tarvita. Tämä kiekko on paras, kun ei tuule vaan on melko tyyntä, sillä lähtee herkästi tuulen mukaan. Meillä kestäneet ihan hyvin ja kun muistaa huoltaa niin pysyvät hyvinä. Lommoja tähän nimittäin saattaa tulla, sillä tämä on ihan kovaa muovia eli ei sellaista pehmeää ja taipuisaa. Hintaa ei tälle tule kuin 4,90€, eli halpa, mutta hyväksi me ainakin todettu.

HERO SuperStar



Tämä on meidän painavampi kiekko ja näitä meillä on mustina. Tästä kiekosta löytyy painoa jonkin verran eli toimii hyvin tuulisemmillakin säällä. Heittäessä huomaa kyllä selvästi eron tämän ja Chomperin välillä, tämän heittämisessä tarvitsee voimaakin ihan eri tavalla. Tämä on hieman pehmeämpää muovia ja onkin mukava koiran suussa taipuvuutensa ansiosta. Hintaa tälle tulee 12,90€ eli hieman enemmän kuin tuolle kevyemmälle. Nämä kiekot tosin ehkä vähän laadukkaampia kuin nuo kevyet Chomperit.

Näillä kiekoilla mennään ja meillä toimineet molemmat tosi hyvin. Ja kuten alussa mainitsinkin niin oli meillä ennen näitä pari kiekkoa, jotka kuitenkin todettiin huonoiksi. Toista me ei itse asiassa edes hirveästi käytetty ja toinen olisi muuten varmaan ollut hyvä, mutta värinä oli glow eli läpinäkyvä, joten Nero ei sitä oikein ikinä saanut kiinni, sillä se ei näkynyt kunnolla. Joten glow ei ole ehkä ihan paras värivalinta kiekkoja hankkiessa.

Kuvat: Frisbeepointin sivuilta, täältä ja täältä.

2 kommenttia:

  1. Nättejä ja hyvän oloisia kiekkoja teillä, vaikken itse olekaan tutustunut niihin :)

    VastaaPoista