9.10.2016

59. Mitä meille kuuluu?

Pitäisköhän tännekin päivitellä 2 kuukauden tauon jälkeen taas jotain.. Mulla loppuu vuorokaudesta tunnit ja viikosta päivät tällä hetkellä, joten on blogin päivittely vähän jäänyt. Nerolle kuuluu kuitenkin ihan hyvää ja ihan entiseen malliin on harrastettu ja touhuttu.

Frisbee touhut on jäänyt nyt tauolle suurimmaksi osaksi. Pitkään aikaan ei olla fribailtu, mutta voishan sitä vielä harrastella ennen lumien tuloa. Kesällä kuitenkin käytiin frisbeetä heittelemässä useamman kerran viikossa, lähes tulkoon joka viikko, joten nyt ollaan vähän vähennetty syksyn tullessa.

Agilityn saralta on tapahtunut pieni muutos, nimittäin ryhmät vaihtuivat ja uusi kausi alkoi tällä viikolla. Meillä on nykyisin ohjatut treenit perjantaisin klo 18-19. Samat koirakot meidän ryhmässä, mutta eri kouluttaja sekä ollaan siirrytty valmistava -tasolta perusteet -tasolle. Ekat treenit oli siis nyt tämän viikon perjantaina ja tehtiin pientä rataa, jossa kouluttaja näki vähän missä mennään. Kaksi ekaa rataa sujui meiltä tosi hyvin, vikassa tuli muutamia erimielisyyksiä suunnasta sekä N päätti käydä kesken radan moikkaamassa koirakaveria kentän laidalla. Kouluttaja vaikutti kyllä tosi mukavalta ja uskon, että päästään tälläkin kaudella taas kehittymään. Ollaan myös käyty itsenäisesti hallilla treenamassa aina kun vaan on ehditty. Nyt on kaikki esteet käyty läpi ja oikeastaan kaikki muut sujuu melko hyvin paitsi kepeissä on vielä paaaljon hommaa sekä aan kontaktit vaatii vielä hommia.

1. rata
2. rata
3. rata

Eipä meille sen kummempaa.

2 kommenttia:

  1. Oi, miten en ole teidän blogiin koskaan eksynyt? Samoilla hoodeilla kuitenkin pyöritään ja treenaillaan :D Onkohan koskaan tullut törmättyä.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi olla hyvinkin mahdollista, että ollaan jossain törmätty! :D

      Poista