29.3.2017

60. Elossa ollaan!

Tännekin pitkästä aikaa päivittelyä pieni muotoisen talvitauon jälkeen. Noh eipä mitään kummempaa edellisen postauksen jälkeen olekaan tapahtunut.Tietysti ollaan menty jonkin verran eteenpäin agilityssa sekä nyt kevään saavuttua olisi tarkoitus laittaa frisbeekausikin käyntiin.

Me ollaan nyt siis vihdoin rohkaistuttu aloittamaan meidän kisaura! Hankin vähän aikaa sitten lisenssin ja nyt näillä näkymin suunnataan 23.4 Kotkaan meidän ekoihin virallisiin kisoihin, saa nähdä mitä siitäkin tulee.. :D Kaikki esteet pitäisi olla Nerolla kohtuullisesti hallussa, mutta se nyt on ihan päivästä kiinni. Kepit on ehkä se meidän suurin kompastuskivi. Nero menee ne pääosin ihan ok, vähän hitaasti vaan, mutta välillä meinaa keppien aloitus oikealta puolelta unohtua ja monesti Nero saattaa myös unohtaa tehdä kepit loppuun, mutta noh sattuuhan sitä.. :D Treenit on kuitenkin pääosin menneet meillä ihan hyvin, eli sen perusteella ehkä me noista kisoista kohtuullisesti selvitään. Tietysti vieras paikka ja kaikki hälinä voi vaikuttaa, mutta viime kesäisten epiksien perusteella uskoisin ettei Nero välttämättä vieraasta paikasta yms. hätkähdä. Viime kesänä tosiaan oltiin niissä meidän ensimmäisissä ja ainoissa epiksissä Kouvolassa ja mentiin supermöllirata siellä Nero ainakin käyttäytyi ihan kuin täälläkin treenatessa, joten toivotaan parasta!


Vielä ennen Kotkaa ollaan menossa tämän viikon sunnuntaina, 2.4, meidän kotihallin epiksiin menemään yksi möllirata. Hirveästi ei ole Neron kanssa tullut käytyä missään kisoissa edes epiksissä, mutta jospa nyt tästä aktivoiduttaisiin ja lähdettäisiin hakemaan sitä kisakokemustakin. Tietysti toivon, että kisat sujuisi hyvin, mutta pääosin me lähdetään Kotkaankin ihan vaan rennolla fiiliksellä hakemaan kokemusta ja pikku hiljaa aloittelemaan kisaamista, eli mitään ihmeitä en odota.

Tosiaan agilitya on tullut treenailtua sen minkä kerkeää, muut harrastukset on ollut nyt vähäsen talvitauolla. Kesä kuitenkin tulossa vauhdilla ja kentät alkaa jo olemaan melko sulia eli fribailemaankin olisi taroitus pian päästä. Pitää katsoa miten frisbeetemppuilut onnistuu, ties vaikka joihinkin frisbeemöllikisoihinkin uskaltauduttaisiin.




2 kommenttia: