2.12.2017

62. Paluu blogin ääreen

Nyt onkin aikaa vierähtänyt edellisestä postauksesta. Motivaatio bloggaukseen katosi aivan kokonaan ja blogin päivittely vaan jäi. Nyt kuitenkin tuntuu taas siltä, että tekisi mieli ruveta päivittelemään meidän kuulumisia tännekin. Postauksia rupeaa tänne tulemaan epäsäännöllisen säännöllisesti. Kirjoittelen oman mielen mukaan, silloin kun hyvältä tuntuu ja on jotain kerrottavaa.

Paljon on tässä kesän aikana kerennyt tapahtumaan. Viimeisimmässä postauksessa aloiteltiin meidän kisauraa agilityssa. Olin silloin hankkinut lisenssin ja oltiin suuntaamassa meidän ekoihin virallisiin agikisoihin Kotkaan. Tänäkin viikonloppuna suuntana Kotka, tosin nyt jo 2 luokkalaisena. Saatiin tosiaan silloin jo heti meidän ekoista kisoista eka LUVA ja kesän mittaan käytiin muutamissa kisoissa vaihtelevalla menestyksellä. Lokakuussa kuitenkin noustiin jo kakkosiin ja nyt jo kasassa eka tuloskin kakkosluokasta. Tällä hetkellä siis tähtäimenä kolmosluokka.





Meidän kisaura on tosiaan sujunut vaihtelevalla menestyksellä, johon voisin paneutua lisää myöhemmin eri postauksessa. Lähes koko kesä pidettiinkin kisataukoa jatkuvien epäonnistumisien vuoksi. Ja tauko auttoi, nyt syksyllä on sujunut paremmin. Toivotaan, että onnistumiset jatkuisivat huomennakin.

Agilityn ohella on toki muutakin touhuttu. Ollaan muun muassa aloitettu kokonaan uusi laji sekä pari vanhaa lajia on jäänyt kokonaan pois. Toko ja pk jutut on oikeastaan kokonaan jääneet pois jo melko kauan aikaa sitten. Perus tokon sijaan innostuin rally-tokosta meidän edellisen agikouluttajan innoittamana ja käytiin muutamissa treeneissä. Neron osatessa perus seuraamiset ynnä muut, lähti rally-toko sujumaan heti melko hyvin. Päädyttiin käymään jo parien treenien jälkeen ekoissa virallisissa  rally kisoissa ja saatiinkin sieltä jo heti meidän eka hyväksytty tulos. Tarkoitus oli myös osallistua rally piirinmestaruuksiin, mutta valitettavasti Neron loukkaantumisesta seuranneen lääkekarenssin vuoksi jäivät ne kisat väliin. Ensi vuonna sitten!




Ensi kesän tavoitteena on myös vihdoin uskaltautua frisbee kisoihin. Nero on nykyään aivan hulluna kiekkojen perään ja fribailu taitaakin olla sen mielestä ihan lemppari harrastus. Vihdoin on tämä ohjaajakin oppinut kiekkoja edes jotenkuten heittämään, joten kisoihin oltaisiin sen puoleen varmaan jo valmiita. Intoa on myös tullut paljon lisää muihinkin lajeihin ja agilityssakin on nykyään vauhtia jo ihan kivasti, ainakin pääosin.



Paljon on kaikkea siis tauon aikana kerennyt tapahtua ja tässäkin postauksessa asiat tuli melko tiivistetysti. Voisin muutamia juttuja availla myöhemmin eri postauksissa, sillä kerrottavaa kyllä riittäisi. Tämä postaus lähinnä nyt oli vaan tällainen blogin herättely postaus ja nyt tavoitteena olisi yrittää pitää tämä mahdollisimman aktiivisena. Kevään yo-kirjoitukset kuitenkin lähestyvät, joka varmasti omalta osaltaan tulee postaustahtiin vaikuttamaan.




Postauksen kuvat © Emilia Nerq ja Jasmin Pyykkö 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti