2.4.2017

61. Tuplavoitto!

Huhhuh mikä päivä! Tänään oli siis epikset ihan täällä Lappeenrannassa ja suunnitelmissa oli alkuun mennä vain mölliluokka. Kisapaikalla ostin meille kilpailukirjan jo valmiiksi virallisia varten sekä Nero mitattiin. Nyt ei tarvitse niistä murehtia siellä Kotkassa. Ilmottauduin mölliluokkaan ja käytiin Neron kanssa vähän lämppäämässä. Juuri vähän ennen rataan tutustumista kävin vielä ilmottautumassa 1 luokkaankin.

Mölli sekä 1lk radat olivat melko helppoja ja yksinkertaisia, joten ei ollut ongelmaa muistaa niitä. Mölliradalta saatiin nolla ja se meni tosi hyvin. Nero tuntui sopivan reippaalta ja kuunteli hyvin. Itsekin muistin juosta ja ohjata. 1lk rata oli muuten sama kuin möllirata, mutta alku oli vähän erilainen sekä mukana oli kepit. Tältäkin radalta saatiin nolla, mutta itselle jäi vähän huonompi fiilis. Olin itse jotenkin paljon huonommin mukana ja parin putken kohdalla olisi itse pitänyt ilmoittaa Nerolle paremmin äänellä, että missä olen. Kepeissä taas Nero yllätti positiivisesti ja se teki ne loppuun saakka ilman mitään epäröintiä. Hyvin meni ja N oli ihan huippu!

Mölleissä sijoituttiin ykkösiksi ja oltiin ainoat nollan tehneet maksit! 1 luokassa oltiin kolmansia, mutta 1. ja 2. sijoittuneet olivat osallistuneet kilpailun ulkopuolisina, joten me napattiin 1. sija tästäkin luokasta. Ihan en osannut tällaista odottaa. Melko onnistuneet kisat voisi sanoa!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti