2.11.2015

11. Sairastelua ja uusi harrastus!

Nyt on postailu tänne ollut melko vähäistä, vaikka asiaakin olisi ollut. Aika ei vaan ole riittänyt. Pahoittelut siitä ja nyt asiaan. Me ollaan nyt Neron kanssa aloittamassa uutta harrastusta. N on niin aktiivinen, joten se kaipaa jotain vauhdikkaampaa puuhaa kuin vaan pekoilu ja tokoilu. Joten tänään tilattiin kaksi kiekkoa koirafrisbeetä varten ja ensi lauantaina olisi sitten ekat treenit. Jännää! Mitäs tykkäisitte, jos tekisin meidän frisbee treenailusta sellaisen treenipäiväkirjan tänne videon muodossa? Vaikka joka viikko yksi video, johon olisi tiivistetty viikon treenit?



 Agilitykin ollaan aloittamassa, kunhan vaan voidaan. Ensi maanantaina on infotilaisuus, jossa kerrotaan tarkemmin miten mukaan pääsee. Ehkä tämän vuoden puolella päästäisiin käymään muutamissa treeneissä, mutta kunnolla harrastaminen alkaa luultavasti heti ensi vuoden alussa.

 Me oltiin muutama viikko sitten Lappeenrannassa mätsärissä. Saatiin taas sininen nauha ja sinisten kehässä oltiin tällä kertaa SIN2. Lähdettiin siis taas palkinto kassi mukana mätsäristä. On tuo mun koira aikamoinen palkintohai! Tän vuoden puolella ei enää oikein tässä lähistöllä mätsäreitä ole, mutta ensi vuonna sitten taas. 




 Nyt viikonloppuna N vähän sairastelikin. Sillä alkoi jo torstaina pieni muotoinen yskä, joka paheni perjantai iltana ja lauantai aamuna. Lopulta Nero kakoi koko ajan ja oksensi sellaista limaa sekä kahdet ihan kunnon oksennuksetkin. Sen oksennuksessa näkyi myös jotain pieniä linnun luun näköisiä palasia, joten ajateltiin että se on syönyt ulkonta jonkun raadon. Ne palaset tulivat kuitenkin oksennuksen mukana ulos, eikä niitä sitten enää tullut.  Meidän oli tarkoitus mennä peko treeneihinkin, kun ei edellisellä kerralla oltu, mutta se jäi. Päivällä oli Nero jo sen verran huonona, että vietiin se päivystävälle eläinlääkärille. Siellä se jouduttiin nukuttamaankin, sillä Nerppa ei antanut lääkärin katsoa sen kurkkuun. Luultavasti sillä oli virus peräinen yskä, jota on nyt liikkeellä koirilla. N sai mukaan antibiootit joita se syö nyt viikon verran sekä parafiiniöljyä jos suolistossa olisi niitä luita, jotta ne tulisivat ulos liukkaammin. Onneksi ei ollut mitään vakavaa ja kaikki on hyvin. Vähän vieläkin yskittää, jos Nerppa innostuu, mutta kakominen ja jatkuva yskiminen on loppu. 




Laittakaa tuohon alas mitä mieltä olisitte siitä treenipäiväkirjasta?


8 kommenttia:

  1. Toi treenipäiväkirja juttu olis kyllä tosi kiva! Paranemisia Nerolle♥!

    VastaaPoista
  2. Se treenipäiväkirja juttu ois tosi kiva!

    VastaaPoista
  3. Hieno koira ja kivan olone blogi! Liityin lukijaksi :)

    T: Hiuhaun väki

    VastaaPoista
  4. Joo, tee vaan sellanen treenipäiväkirja juttu! :) Hyv postaus :))

    VastaaPoista
  5. Joo, tee vaan sellanen treenipäiväkirja juttu! :) Hyv postaus :))

    VastaaPoista