16.11.2015

12. Frisbeetä ja dogbicciä!

Meillä oli siis toissa launataina ekat frisbee treenit. Oltiin jo muutaman kerran ihan perus alkeita harjoiteltu kotona ennen treenejä. Eli siis ihan perus juttuja, kuten takaakierto ja sen jälkeen koppi kädestä tai vieritys maata pitkin. Nero oli taas kyllä tosi taitava, mutta ongelmia meille tuotti frisbeen tuonti tai edes luoksetulo. N vaan jäi makoilemaan frisbeen kanssa maahan eikä meinannut oikein kunnolla tulla luokse. Nyt otin käyttöön palkaksi lihapullat, joten nyt on Nerpalta löytynyt enemmän kiinnostusta tulla luokse. Hyvä siitä vielä tulee! Treenipäiväkirja video jutskan aloitan ensi viikonloppuna, joten pääsette tekin seurailemaan meidän kehitystä. Videoin varmaan aina viikon treenit, joten videoon sisältyy sekä frisbee treenejä että myös pekoilua.


 Viime viikon maanantaina kävin agility infotilaisuudessa, jossa vähän kerrottiin kuinka mukaan pääsee. Joulukuussa pitäisi olla hallittavuustestit ja sitten katsotaan ketkä pääsee mukaan. Tammikuussa alkaisi ihan treenit. Mä toivon niiiiiiin kovasti, että me päästäis sinne! Yritetään parhaamme, mutta se voi olla vaikeeta kun tulee luultavasti vaan yksi ryhmä ja siihen mahtuu 4 ja kun halukkaita on varmaan 20... No jos ei päästä niin keksitään sitten jotain muuta.


NeroElli

  9.12 mennään me kokeilemaan ihan siis vain tekemisen puutteen vuoksi vaan näin yhden kerran Dogbic:iä. "Tunnit on rakennettu niin, että laji kehittää sekä fyysisiä ominaisuuksia (voima, nopeus, kestävyys & liikkuvuus) että taito-ominaisuuksia (mm. tasapaino-, ketteryys- ja reaktiokyky). Näiden lisäksi tunneilla opitaan eri koiralajien sääntöjä ja tapoja. Koirakkotunneilla tämän lisäksi vahvistuu koiran ja ihmisen yhteistyö ja luottamus."  Mitäköhän siitäkin mahtaa tulla. :D No aina on kiva kokeilla jotain uutta!


Mitä pidätte uudesta nimestä? 
Olisiko kiinnostusta joulukalenterille? Laittakaahan ideoita alas!


6 kommenttia:

  1. Frisbeily tuntuu kyllä kivalta mitä siitä on parista blogista lukenut, pitää varmaan omallekkin koiralle hankkia tuollainen frisbee ja alkaa treenaamaan.

    Onpas teillä pieni ryhmä, kun tottunut että omassa seurassa on se 6-8 koirakkoa / ryhmä. Mutta tuossa on varmaan sitten ihan tehokasta treeniä : )

    Täällä olisi perjantaina vuorossa dogbigeily ja mielenkiinnolla odotan meidän tuntia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla. Me ei vielä osata muuta kuin alkeet, mutta Nero tykkää ihan hulluna frisbeilystä! :D

      Pitää toivoa, että saataisiin lisää ohjaajia, jotta agility ryhmiä tulisi enemmän!

      Oi kiva, ootteko ennen kokeillu? :)

      Poista
  2. Tee Neron joululahja toivelista, Neron lupaukset ensi vuodelle, linkkaa blogisi ja jokaisesta teidän harrastuksesta erilliset luukut joissa kerrot kuinka ootte kehittyneet. :)

    VastaaPoista
  3. Tee joku video esim. vaikka Neron päivä.

    VastaaPoista