7.5.2016

43. Yhteistyöpostaus - FitDog


"FitDog-tuotteet sopivat kaikille koirille niin rasituksen yhteydessä annettavaksi kuin erilaisissa erikoistilanteissa, joissa koira tarvitsee lisänestettä. Tällaisia tilanteita ovat esimerkiksi kesähelteet, vanhojen koirien nestetasapainosta huolehtiminen, toipilaat ja tiineet sekä imettävät nartut." (fitdog.fi)
Täällä blogin puolella olenkin jo aiemmin maininnut blogin yhteistyökumppanista, FitDogista. Helmikuussa siis saapui meille laatikollinen tuotteita testiin. Nyt ollaan päästy niitä muutaman kuukauden ajan testailemaan, joten on aika kertoa, mitä me ollaan niistä tykätty!



Tuotteita tuli todella paljon. Saatiin 4x600g pussia ja 4x250g pussia, puolet palautusjuomaa ja puolet energiajuomaa. Pari pussia annettiin kaverille testiin ja loput pidettiin itsellä. Mukana tuli myös kaksi shakeria, joilla juoman sekoitus ja mukana kuljettaminen sujuu helposti. Pullon uskalsi laittaa myös ihan treenirepun sisäpuolelle, ei tarvitse pelätä juomien leviämistä reppuun.
Pussit ovat kivan kokoisia, isommasta riittää pitkäksi aikaa ja pienemmän voi helposti ottaa vaikka mukaan, sillä se ei vie paljoa tilaa. Pusseissa on myös kätevät sulkijat, joilla ne saa suljettua avaamisen jälkeen. Ja sitten päästäänkin itse pussien sisältöön:


FitDog Recovery Potato
"Rankan suorituksen seurauksena koiran energiavarastot tyhjentyvät, keho väsyy ja nestetasapaino kärsii. Rasituksen jälkeen alkaa välittömästi palautumisvaihe, jonka aikana elimistön energiavarastot ja nestetasapaino pitää taas saattaa normaaliin tilaan. FitDog Recovery Potato tukee palautumisprosessia merkittävästi." (fitdog.fi)
FitDog Recovery Potato -juoma on siis tarkoitettu rankan suorituksen jälkeiseen palautumiseen. Me ollaan käytetty sitä välillä agility treenien jälkeen tai vielä lumien ollessa maassa, hiihtolenkin jälkeen. Ihan hyväksi olemme tämän todenneet ja etenkin harrastusten muuttuessa rankemmiksi, tullaan tätä varmasti käyttämään. Ainut miinus joka tästä löydettiin, on juomassa oleva makuaromi, peruna. Se on ilmeisesti ollut Neron mielestä vähän oudon makuista, kun ei juoma aina ole maittanut. Tämä juoma ei meidän testaajalta saanut siis makunsa vuoksi ihan täysiä pisteitä.



FitDog Energy & Rehydrate
"FitDog Energy+Rehydrate -juomajauhetta käytetään koiran energiavarastojen ja nestetasapainon täydentämiseen rasituksen yhteydessä sekä tilanteissa, joissa koira muutoin tarvitsee lisänestettä. Tuote soveltuu erinomaisesti esimerkiksi harrastus- ja kilpailukoirille, tiineille ja imettäville nartuille, vanhoille koirille, toipilaille sekä kaikille koirille lämpimällä säällä." (fitdog.fi)
FitDog Energy & Rehydrate -juoma on ollut kyllä ihan superhyvä kaikin puolin! Se onkin ollut meillä kovassa käytössä agility ja frisbee treeneissä. Nyt, kun ilmat alkavat lämmetä ja kesä tulee niin nesteytyksen tarve lisääntyy. Tätä herkkujuomaa kuljetetaan varmasti kesällä treenikentillä mukana! Juoman makuaromina on liha, joten tästä onkin tullut ihan parasta herkkujuomaa meidän herralle. Se jaksaisi litkiä tätä vaikka koko pullollisen kerralla, tai ainakin melkein. Tälle Nero antoi täyden kympin.



Tosi paljon kyllä tykätään näistä tuotteista ja varmasti tullaan käyttämään jatkossakin! 


Onko muilla käytössä FitDog -tuotteita? Tykkääkö teidän koirat niistä?

4 kommenttia:

  1. Kiva postaus :) Meilläkin ollu noi jauheet käytössä harrastuksissa, hyviä on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Niin on, tuo kivasti veteen lisää makua sekä sisältävät energian saantia ja palautumista edistäviä ravinteita. N tykkää! :)

      Poista
  2. Meillä ensimmäisiä kertoja käytössä ja tykätään! Cindykin juo paremmin treeneissä, kun on näitä tarjolla ja jotenkin tuntuu, että koiralla on parempi vire :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tekin tykkäätte! :) Meillä sama juttu, tavallinen vesi ei ole ikinä niin hyvin maistunut, mutta näitä tuo juo kerralla vaikka koko pullollisen :D

      Poista