6.3.2016

32. Säpinä sunnuntai

Tänään ollaan touhuiltu ja paljon! Päivällä suunnattiin kohti Joutsenoa näyttelytreeneihin. Nero on ilmoitettu pääsiäisenä Imatralla järjesttäviin KV näyttelyihin, joten treenaus oli tarpeen. Juostiin ensin kaikki kehässä jonka jälkeen seisotettiin koiria ja "tuomarit" kiersivät moikkaamassa. Neroa vähän jännitti miestuomari, mutta naistuomari sai katsoa jopa hampaat. Seisotuksen jälkeen juostiin vielä yksitellen ja kaikki samaan aikaan ja lopuksi oli vielä lisää käsittelyä. Ihan tyytyväinen olen, vaikka narusta punottu näyttelyhihna hiersikin kädet verille ja Nero söi lantaa minkä ehti, sillä treenit järjestettiin maneesissa. Ravaaminen on se Neron vahvuus ja käsittely heikkous. Meillä onneksi vissiin niissä näyttelyissä on naistuomari, joten onnistuu ehkä vähän paremmin. Yhtään en tiedä mitä laitan päälle ja jännittää ihan hirveästi. Ehkä näitä ei pitäisi ottaa näin vakavasti, nehän on vaan yhdet näyttelyt eikä Nerosta mitään näyttelykoiraa yritetäkkään tehdä, mutta silti jännittää...


 Illemmalla mentiin vielä Jasminin ja Domin kanssa koirapuistoon purkamaan koiruuksilta energiaa. Domi olikin Nerolle ihan uusi kaveri, mutta ihan hyvin tulivat toimeen. Nero oli taas vähän tunkeileva ja päälle käyvä, mutta Domi komensi sen verran topakasti että N uskoi. Koiruudet rallittelivat semmosta hurukyytiä, että kotona maittoi Nerolle uni. Tänään sai Nero maistettua ekaa kertaa myös FitDog:ia rankan puistoreissun jälkeen ja hyvin näytti maistuvan.

Kuvista kiitos Jasminille!:)

Rapsuttelua:)











2 kommenttia:

  1. Älä turhaan jännitä niitä näyttelyitä, hyvin ne menee, luota vaan ittees ja Neroon, joka on nimensä mukainen, fiksu koira:) Nää puistokuvat oli ihan mahtavia, näitä on ilo katella! Todella söpö toi pienempi koira, mutta Nero vetää kyllä söpöydestä voiton;)

    pollenkirjakarsina.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kivasta kommentista!:) Toivotaan, että selvitään edes jotenkin :D Hih aikas söpöjähän nuo kumpikin on!:)

      Poista