27.3.2016

34. JUN EH JUK2

Nyt ekat ihka oikeat näyttelyt takana ja saa kyllä olla tyytyväinen. Nero käyttäytyi ihan super hienosti. Automatkat, odottelu ja itse kehässä käyttäytyminen sujuu niin hyvin. N ei paljoa stressaile turhista ja osasi hienosti kaikesta hälinästä huolimatta rauhoittua häkkiin.



    Juniori luokassa oli vain kaksi osallistujaa ja molemmat saatiin arvosteluksi erittäin hyvä, mutta aina vain yksi voi voittaa ja me jäätiinkin sitten kakkosiksi. Nero oli kehässä ihan super ja hampaiden näyttökin onnistui ongelmitta. Meidän arvostelussa lukikin, että Nero juoksee tosi pitkällä askeleella ja vapautuneesti. Muutama pieni rakeenteellinen virhe löytyi, kuten korvien asento. Itse en ollutkaan aiemmin huomannut vaan vasta nyt kiinnitin huomiota, nimittäin Neron oikea korva on ihan jonkin verran pystymmässä kuin vasen. Ekoiksi näyttelyiksi aika hyvin ainakin omasta mielestä. Ensi kerralla ehkä osaa laitattaa turkin vähän parempaan kuosiin ja esittää koiran paremmin. Treeniä, treeniä... Mitään näyttelyuraa ei nyt kuitenkaan olla aloittamassa, mutta ihan kivahan se silloin tällöin on käydä vähän tuolla kehässä pyörähtämässä ja kuulemassa arvioita eri tuomareilta.






    Huomenna päästäänkin taas pitkästä aikaa tämän meille vähän omemmalta tuntuvan lajin pariin nimittäin aksatreenihin, jee! Myöskin ensi viikolla päästään kokeilemaan uutta lajia, mutta siitä lisää myöhemmin. FitDog juomatkin on maistunut herralle hyvin ja niistäkin tulossa myöhemmin tulossa postausta mitä ollaan pidetty. Pysykäähän siis kuulolla!

2 kommenttia: