19.3.2016

33. Maanantain (7.3) treenit

"Luultavasti myrskyjä onkin vain siksi,
 että niiden jälkeen saataisiin auringonnousu"
- Muumipappa


Me vaihdettiin agilityssa namipalkkaan, kun lelu ei motivoinut Neroa tarpeeksi. Varmaan otetaan namipalkka ihan kaikkeen harrastamiseen käyttöön, koska sillä Nerolla pysyy kiinnostus tekemiseen. N tykkää kyllä leluista ja leikkimisestä, mutta hajut ja toiset koirat menee lelun edelle. Joten kaikki se pöljäily saatiinkiin kuriin vain pikku vaihdoksella.
    Viime treenit meni siis ihan loistavasti ja saa kyllä tuosta pojasta olla ylpeä! Ei yhtään karkailua, haistelua eikä muutakaan hömppää. Pari uuttakin estettä tuli taas opiskeltua. Koitettiin keinulle kiipeämistä ja hyvin meni kunhan N vaan hoksasi sen. Keinun toinen pää pidettiin vielä kuitenkin tuettuna, ettei se päässyt alas. Toinen uusi este oli pussi. Nero meni siitäkin ihan super hienosti. Vähän piti kangasta nostaa, mutta vaan ihan vähän. 
     Harjoiteltiin myös valssia kahden esteen "radalla". Koira jätettiin esteen toiselle puolelle ja itse mentiin toiselle puolelle ja valssilla ohjaus putkeen. Otin ensin pelkän putken, kun siinä on välillä ollut vähän ongelmaa. Tällä kertaa N meni joka kerta hienosti ihan kaarevastakin putkesta. Oli varmaan onnistuneimmat treenit tähän mennessä, vihdoin valoa tunnelin päässä kaiken mylleryksen jälkeen (Postaus: Murkkuiän mylleryksiä).
     Tuo namipalkka on kyllä tuntunut auttavan ihan kaikkeen. Paitsi että karkailu on saatu kuriin, niin Nero myös heti tajusi kaarevan putken kun vaihdettiin namiin. Lelun kanssa Nero ei tajunnut lelun olevan palkka vaan luuli, ettei saanut mitään palkkaa. Tietysti siinä katoaa motivaatio, kukapa ilman palkkaa haluaa mitään uusia juttuja opetella. Kyllä siitä vielä agilitykoira saadaan.


     Nyt onkin parin viikon treenitauko aksasta ja seuraavan kerran päästään treenailemaan vasta 28.3. Nero on nyt siis ollut vanhempieni matkassa Rukalla ja siellä päässyt koittamaan jopa hiihtämistä. Blogissakin nyt elellään Neron matkan takia hiljaiseloa. Ensi keskiviikkona onneksi koiruus tulee takaisin kotiin ja silloin meillä juhlitaan, kun yksi sininen täyttää vuosia. 23 päivä Neron mittariin nimittäin napsahtaa jo 1 vuosi, hui kun aika onkin vierähtänyt nopeaan!

2 kommenttia:

  1. Itse jouduin vaihtamaan namipalkan lelupalkkaan :D Kiva postaus <3

    VastaaPoista