2.4.2016

37. Koirakylpylässä

Nero pääsi tänään kokeilemaan uimista ekaa kertaa. Jo pitkän aikaa on ollut tarkoitus mennä koirakylpylään uimaan, mutta aina se on vähän jäänyt. Nyt kuitenkin päästiin ilmaiseksi kokeilemaan uimista, kun olin itse ollut talkootöissä viime viikonlopun näyttelyissä. Noin 20 minuuttia oli aikaa pulikoida ja se oli meille ekaksi kerraksi oikein sopiva aika.
    Neroa jännitti uimaan meno hirmuisesti, joten se piti pari ekaa kertaa nostaa altaaseen. Muutaman kerran siellä räpiköityään, uskalsi se jo mennä ihan itse pienen houkuttelun jälkeen ja oikein loikkasi altaaseen. Varasinkin meille jo ajan ensi lauantaiksi, niin voidaan jatkaa tästä mihin nyt jo päästiin. Olisi kiva jos Nero tottuisi uimalaan, sillä uiminen tekisi sille hyvää etenkin kun tulevaisuudessa agility ja frisbee jutut muuttuvat rankemmiksi.



Onko muut käyneet uittamassa koiria? 
Tykkääkö teidän koirat uida?

6 kommenttia:

  1. Ihana Nero! Meidän koira ei oo käynyt uimassa, eikö kyllä koskaan vapaaehtoisesti sitä teekään! Se inhoaa vettä yli kaiken... Hehheh, tää on kuitenkin ihan hyvä ominaisuus metsästyskoiralle, ettei hirvimetällä huku sitten jokeen, kun juoksee hirvien perässä. Suihkuun kuitenkin kykenee menemään, ja kahlailemaan rannalla:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nerokaan ei uimista yli kaiken rakasta, mutta kunhan uskaltautuu veteen niin kyllä se siellä ihan innoissaan polskutteli :) Mutta varmasti just hyvä ettei metsästyskoira olekaan mikään hurja vesipeto :D

      Poista
  2. Vautsi! Meidän tarvis kans mennä kokeilemaan uimista! Olis varmasti hyvää tasapainoa aktiivisen agilityn treenaamisen rinnalle. :) Lähimmän uimalan olenkin jo selvittänyt, mutta aika vielä varaamatta... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo uiminen on kyllä tosi hyvä, kun se venyttää lihaksia ja on tosi hyvää liikuntaa koko kropalle, eli tekee varmasti hyvää aktiiviselle agilityn harrastajalle! :)

      Poista
  3. Näyttää nauttivan :-) Meillä on onni oma ranta tuossa n. 2km päässä joten kesällä tulee harvaisen päivä pyöräiltyä sinne uittamaan koiria. Tekee varmasti todella hyvää kropalle :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep kyllä se taisi nauttia, kun alku jännitys meni ohi :D Meilläkin ranta onneksi tuossa melko lähellä niin pääse kesäisin siihen viilentymään. Uiminen on kyllä hyväksi! :)

      Poista