1.1.2016

20. Tavoitteet vuodelle 2016

Hyvää uutta vuotta kaikille lukijoillemme! 


Neron ensimmäinen uusi vuosi sujui tosi hyvin, eikä N edes huomannut raketteja. Ja nyt kun on vuosi vaihtunut, niin olisi aika listata ylös meidän tavoitteita tälle vuodelle. Ensi vuonna sitten katsotaan, ollaanko tavoitteessa vaiko ei.

Tänä vuonna...

- aloitetaan agility. Nyt 6.1 on meillä testit ja sitten selviää päästäänkö mukaan ryhmään, jos päästään niin alkaa meillä treenit 11.1. Mutta jos nyt niin ikävästi käy ettei päästä, niin katsotaan joskos Kiitorekun hallilla päästäisiin aloittamaan. Tänä vuonna agility kuitenkin aloitetaan, keinolla millä hyvänsä!


-  karsitaan huono hihna käyttäytyminen pois ja saadaan ohitukset paremmiksi. Nero vetää tällä hetkellä aika rajusti hihnassa kaikkien hajujen ja muiden perässä. Toisten koirien ohitukset on ihan hirveitä, sillä N riuhtoo ja loikkii, kun kaverit on niin kivoja. Nämä pitää saada paremmiksi, jotta kummallakin on lenkeillä mukavampaa. 

- aletaan palkkaamaan pääosin vain leluilla. Neron kanssa ollaan jo ihan pennusta harjoiteltu leikkimistä, kun ei se oikein leluista innostunut. Nykyään lelu on ihan yhtä kiva kuin herkkukin, joten uskon Neron kanssa lelupalkan toimivan. Nyt olen jo vähentänyt herkkuja ja ottanut enemmän leluja mukaan treeneihin, mutta vielä lelupalkkaukseen on matkaa.

- saadaan seuraaminen kuntoon. Imutuksesta ollaan jo päästy, mutta vielä mun täytyy pitää kättä kyljessä korkealla. Tavoitteena siis, että mun kädet voi olla ihan vaan alhaalla ja Nero osaa seurata siinä. Hyvään suuntaan ollaan jo menossa.

- aloitetaan nouto harjoitukset. Nyt vielä ennen agilityn testejä treenaillaan seuraamista ja luoksetuloa, mutta sitten on jo kapulakin valmiina odottamassa harjoittelua. Vähän ollaan jo treenailtu kapulan pitoa, mutta varsinaisesti aloitetaan se vasta nyt. Myös hakua olisi kiva kokeilla!


- käydään mahdollisimman paljon mätsäreissä ja pääsiäsienä mennään myös ihan näyttelyihinkin. Elikkä paljon tarvitaan vielä treeniä seisomisessa sekä siinä, että N päästää tuomarin katsomaan ja koskettelemaan sitä. Ravaaminen onnistuu mielestäni tosi hyvin, mutta ei ole pahitteeksi senkään treenaaminen.

- opetellaan uusia temppuja. Peruutuksen ainakin haluan opettaa ja kurre sekä kieri temppuja ollaan jo treenailtu ja ne onnistuu jo suht hyvin, mutta vielä pitää treenata.

- treenataan fribaheitot pidemmiksi. Tällä hetkellä heitän aina lyhyen heiton ylös ja siitä Nero saa hyvin kopin, mutta kun koitan heittää pidemmälle niin N hyppää ennen aikojaan ja frisbee ehtii tipahtaa aina maahan. No hyvin ollaan jo kehitytty ja Nero ottaakin oikein isoja ja hienoja koppeja, joten kyllä siitä hyvä tulee!

- tärkein meidän tavoitteista kuitenkin on kehittää luottamusta eteenpäin ja pitää hauskaa yhdessä!




Millaisia tavoitteita teillä on tälle vuodelle?


4 kommenttia:

  1. Tosi kivoja tavotteita! :) Mä teinkin mun ja Riemun tavoitteista lähiaikoina postauksen kans :)

    VastaaPoista
  2. Teillä on tosi kivat tavoitteet ensi vuodeksi! Mun pitäisi varmaan omiin tavoitteisiin lisätä myös toi remmikäyttäytymisen parannus, kun se on meilläkin vähän niin ja näin... :D

    Hauskaa Uutta Vuotta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih kiitos! :D Hauskaa uutta vuotta teillekkin!! :)

      Poista