25.1.2016

26. Rakastan.

Nyt on meillä pk treeneissä ollut vähän takapakkia, kun alettiin häivyttämään kättä ja Neron seuraaminen on mennyt tosi vaisuksi. Esittää kuin ei ymmärtäisi, mitä käskyt tarkoittaa.. No nyt laitetaan seuraaminen hetkeksi hyllylle ja keskitytään leikkimiseen ja sellaiseen rennompaan tekemiseen.



 Agilityssa taas...niin meidän laji!Meillä oli siis taas tänään treenit ja otsikko kertoo niistä kaiken. Tällä kertaa lauhemman ilman takia oli paikalla muitakin kuin vaan me. Vähän jännitti, että pysyyköhän Nero lapasessa vai juokseeko leikkimään kavereiden kanssa, kun joku uhmaikä tai jo murkkuikä menossa tällä hetkellä, eikä ne korvat ja muisti meinaa oikein aina pelata.. 



 Ensin tultiin eteenlähetyksellä yksien tolppien välistä, jossa oli rima ihan maassa. Tämä sujui oikein mallikkaasti, joten tultiin toisen kerran, mutta tällä kertaa oli mukana myös toiset tolpat, eli kaksi "estettä" suoralla linjalla. 


 Seuraavaksi siirryttiin putkelle. Tultiin ensin niin, että palkka oli toisessa päässä maassa ja lähetin Neron matkaan toisesta päästä. Tämä suoritus jäi kuitenkin niin vaisuksi, että tehtiin seuraavilla kerroilla niin, että kouluttaja heiluttaa lelua toisessa päässä jotta saadaan vauhtia vähän lisää. Hienosti meni Nero putkesta, ei yrittänyt kertaakaan mennä ohi tms.


 Lopuksi yhdistettiin vielä putki ja yksi "este" peräkkäin suoralle linjalle. Hih meidän eka agility "rata"! :D Me mentiin siis Neron kanssa putken alkuun ja laitoin Neron siihen istumaan viereen. Kouluttaja oli esteen toisella puolella heiluttamassa lelua. Lähetin Neron matkaan ja ajattelin, ettei se välttämättä mene molemmista, mutta VAU sehän meni ja vielä oikein hienosti ja mallikkaasti. Ihan superpoika! On tuo koira vaan ihan paras...rakastan.♥ 

 Kertaakaan ei edes yrittänyt mennä kavereiden luo tai lähtenyt rallittelemaan ympäri hallia, vaan pysyi hienosti hallinnassa. Ainoastaan tehtävän suorituksen jälkeen juoksi ensin lelupalkan luo ja jäikin siihen nuuskimaan kiinnostavia hajuja, mutta onneksi aina vaan kun ei suoritettu tehtävää eli ei onneksi kesken tehtävän karannut haistelemaan. Eikä Nero nyt ihan hirveästi kuitenkaan nuuhkimista harrasta, joskus vaan sattuu kiinnostava haju nenään ja ymmärtäähän sen kun ei halli ole vielä kovin tuttu ympäristö. Nero on kyllä ylittänyt omat odotukseni ihan täysin. Siitä tulee ihan mahtava aksakoira!


4 kommenttia: