11.1.2016

22. Ensimmäiset agilitytreenit

Meillä oli siis viime keskiviikkona hallittavuustestit, joissa katsottiin ketkä pääsevät mukaan alkeisryhmään. Jännitin ihan turhaan, sillä ei siellä mitään kovin haastavaa täytynyt tehdä. Oli paljon pakkasta, joten testi hoidettiin nopeasti ja torstaina sähköpostilla ilmoitettiin pääsikö mukaan. JA ME PÄÄSTIIN!!!


 Käytiin testeissä ekana pihalle isoon rinkiin niin että viereiseen koirakkoon jäi matkaa muutamia metrejä. Siitä sitten jokainen pujotteli vuorotellen ringin ympäri. Sain Neron tosi hyvin kuulolle eikä se vilkuillut melkeinpä yhtään toisiin koiriin. Sen jälkeen jokainen meni vuorotellen halliin sisälle, jossa otettiin luoksetulo sekä leikkihetki. Nero oli ihan mahtava! Nyt ollaan sitten toteutettu yksi haave, nimittäin unelmiemme harrastus. Uskon, että N tulee tykästymään lajiin todella.



 Tänään oli meillä ekat agitreenit. Meillä on kiva, kun asutaan n. 15-20 min. kävelymatkan päässä hallista, joten loppu- ja alkuverkka tulee hoideltua siinä samassa, kun kävellään hallille. Ihan ekana meille kerrotiin sääntöjä ja muita perusjuttuja. Sitten pidettiin leikkihetki ja kouluttajat kävivät vähän tutustumassa koiriin. N leikki hienosti ja jaksoi keskittyä siihen omaan tekemiseen, vaikka ympärillä oli paljon häiriöitä. Tehtiin irtoamisharjoituksia ja Nerppa kyllä tajusi idean tosi hyvin. Kuitenkaan ihan kokonaan ilman kommelluksia ei vältytty.. :D Oltiin jo muutamat irtoamisharjoitukset tehty, kun päätettiin kokeilla toiseen suuntaan sillä toisessa päässä oli häitsevä haju. Nero säntäsi ensin ihan oikein lelun luokse, mutta näki hanskan maassa ja ryntäsikin ottamaan sen, pöhlä. Hetken houkuttelun jälkeen saatiin hanska pois ja koira kiinni. :D Yhdestä asiasta oon kyllä super yllättynyt ja tyytyväinen, sillä N ei mennyt kertaakaan riekkumaan toisten koirien luokse. Hyvä aksakoira siitä vielä tulee!




10 kommenttia:

  1. Ihana Nero! Onnea teille. Toivottavasti tykkäät tästä ulkasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja tykätään tästä PALJON, kiitos kun teit meille hienon ulkan! :)

      Poista
    2. Ihana ulkoasu, ja ihana blogi<3 Liityn heti, kun pääsen koneelle;)

      Pollenkirjakarsina.blogspot.fi

      Poista
  2. Susta ja Nerosta tulee superhyvä agikoirakko! <3

    VastaaPoista
  3. Kuulostaa hyvältä! <3 Muuten, ihana ulkoasu!

    VastaaPoista
  4. Jee, onnea alkeisryhmään pääsystä! :) Siitä se lähtee! :)

    VastaaPoista