19.1.2016

24. Hui hai putki!

Meidän tokat agitreenit takanapäin ja voi että taas! Ilma oli aika kylmä, joten treeneihin ei saapunut muita kuin me Neron kanssa. No saatiinpahan ihan yksityisopetusta! Eteen irtoamista oltiin treenattu paljon, joten se sujuu meiltä jo tosi hyvin. Tällä kertaa päästiin jo ihan tosi toimiin, sillä mukaan otettiin putki ja estetolpat sekä yhteen laitettiin rima ihan matalalle.

 Ihan ensin koitettiin putkea. Nerolla on tällä hetkellä mörköikä, joten kaikki on vähän pelottavaa. N nuuhki putkea ensin hieman varauksellisesti ja sitten lähdettiin koittamaan, joskos uskaltaisi mennä sen läpi. Tehtiin ensin niin, että minä olin Neron kanssa putken toisessa päässä ja kouluttaja toisessa lelun kanssa, Nero melkein jo meni putkeen, mutta joka kerta kuitenkin ampaisi putken ohi. Koitettiin, että jos minä menenkin kutsumaan Neroa lelun kanssa ja kouluttaja pitää Ännästä kiinni putken toisessa päässä. Nero taas melkein tuli, mutta pistikin pakin päälle. Houkuttelun jälkeen kuitenkin N keräsi rohkeutensa ja uskaltautui putken läpi. Hieno poika! Tämän jälkeen putkesta meno sujui kuin vanhalta tekijältä, vaikka putken pituuttakin muunneltiin.


 Tämän jälkeen treenattiin eteen irtoamista, mutta mukana oli tolpat. Suoralla linjalla oli siis kahdet tolpat ilman rimaa ja Nero meni niiden välistä. Vietiin yhdessä lelu toiseen päähän ja sitten käveltiin tolppien toiseen päähän. Laitoin Neron viereen istumaan ja käskystä "mene" Nero ampaisi tolppien välistä lelun luo. Neroa ei näyttänyt tolpat millään tavalla häiritsevän. Koitettiin myös elävää palkkaa, eli jätin Neron istumaan toiseen päähän ja menin itse toiseen päähän heiluttamaan lelua ja käskystä "tule" N tuli hienosti tolppien välistä nappaamaan lelun.


 Lopussa vielä treenattiin esteen ylittämistä pienellä esteellä (riman korkeus n. 5-10 cm). Itse seisoin esteen sivussa niin, että tolppa jäi jalkojeni väliin ja otin herkun sinne käteen jonne halusin Neron tulevan. N hoksasi heti mitä pitää tehdä ja ylitti aina esteen hienosti sille puolelle mihin sen halusinkin. Kyllä tuosta tulee ihan superi aksakoira!♥ 


4 kommenttia: