7.4.2016

40. Frisbee kauden aloitus


Eilen oli meillä jo tarkoituksena mennä fribailemaan Jasminin ja Domin kanssa, mutta Neron silmän takia se ei onnistunutkaan. Tänään oli jo tipat tehonnut, sillä rähmän väri on enemmän ruskeaa eikä sitä ole tullut kovin paljoa, silmä ei myöskään enää kutise. Eiköhän se siitä nyt alkanut paranemaan, kun oikeat lääkkeet siihen saatiin.

Suunnattiinkin tänään yhdelle nurmipohjaiselle kaukalolle tarkoituksena treenata vähän friba juttuja. Hetken aikaa ehdittiin siinä treenailla, kun siihen tuli pojat pelaamaan jalkapalloa. Vähän liikaa häiriötä, kun ei tuo koiruus muutenkaan täysin jaksanut keskittyä. Päätettiinkin sitten lähteä katsomaan tapikselle, joskos päästäisiin sinne temppuilemaan. Kerrankin onni lykästi, nimittäin juuri meidän tultua lähti edelliset pois. Domi jäi autoon odottamaan, kun me mentiin kentälle Neron kanssa. Ihan perus koppailuja tehtiin ja palauteltiin talvitauon jäljiltä asioita mieleen. Koitettiin myös niin, että N hyppää mun jalkojen yli ja koppaa frisbeen siitä. Näin sen hypyt oli huomattavasti parempia ja koppejakin tuli useammin. Ilman mitään estettä se helposti lähti ennakoimaan, jonka seurauksena hypyt oli vähän turhan korkeita ja frisbee ei osunut suuhun. Nyt jatkossa ainakin näin aluksi kokeillaan niin, että on joku pieni este jonka jälkeen koppaus. Koitetaan saada ennakointia edes vähäsen kuriin.



Yksi syy voi myös olla meidän frisbee, joka on väriltänsä kirkas, joten Neron voi olla vaikea nähdä sitä etenkin jos aurinko paistaa. Olin tilaavinani värillisen, mutta sieltä sitten tulikin väritön. Noh ensi kerralla saadaan kokeilla Jasminin paria kiekkoa, niin nähdään auttaako väri. No hyvin meni, kun pitkä tauko meillä tästä hommasta ollut. Vähän pitäisi saada vauhtia ja innokkuutta lisää sekä itse voisin opetella heittämään frisbeetä..




Päästiin myös kokeilemaan suojaliivin kanssa selkään kiipeämistä niin, että itse olin maassa kontallaan. Nero on aina ollut sellanen rämäpää, joka ei pelkää hypätä kenenkään päälle joten ei tämä mun yli loikkiminen tuottanut ongelmaa, se taisi jopa tykätä siitä kun saa kerrankin ihan luvan kanssa hyppiä päälle. Tapiksella en vielä saanut sitä itse hyppäämään vaan Jasmin näytti namilla ja myöhemmin frisbeellä, että pitääkin hypätä selänpäälle. Kotona oli meillä sopiva "käytävä", jossa Neron oli vähän vaikea mennä ohi, joten sain sen namilla ja frisbeellä hyppäämään selän yli. Huomenna päästään testaamaan onnistuuko ulkona, kun ei ookkaan apuna seiniä.

Tosi kivaa oli päästä pitkästä aikaan tämänkin lajin pariin! Isot kiitokset hyvistä vinkeistä sekä ihanista kuvista (jotka on muuten meidän ekat frisbee kuvat) kuuluu Jasminille! Näillä vinkeillä jatketaan ja toivotaan, että laji alkaa meiltä sujumaan.





2 kommenttia: