4.4.2016

38. Putkeen menneet treenit

"Menestyminen ei ole avain onnellisuuteen. 
Onnellisuus on avain menestymiseen. 
Jos pidät siitä mitä teet, onnistut varmasti."
- Herman Cain

On Nero kyllä täysin eri koira kuin pari kuukautta sitten! Taas kerran onnistuneet aksatreenit takana päin. On siinä aina hommaa odottaa viikko taas seuraavia treenejä, niin kivaa se on! Tänään treenailtiin putkeen ja esteelle lähetystä. Nero on hurjan taitava, vielä kun tämä ohjaaja muistas aina juosta mukana ja olla hereillä.

Aloitettiin yhdellä esteellä ja siihen perään putkella. Koira jätettiin esteen toiselle puolelle ja itse mentiin toiselle puolelle. Sieltä sitten käskyllä koira esteen yli ja siihen perään mahdollisimman kaukaa putkeen lähetys. Tämä sujui meiltä hyvin, joten lisättiin toinen putki ihan ekaksi esteeksi ja siitä sitten samalla tavalla kuin aiemminkin. N oli ihan super! Muutaman kerran olin itse ekan putken jälkeen vähän hassussa paikassa niin, että N kadotti mut ja lähti vähän väärään suuntaan, taas näitä mun omia mokia..



Kun tämäkin tehtävä meiltä onnistui suht hyvin, lisättiin vähän vaikeustasoa. Eli lisättiin vielä ennen kaarevaa putkea yksi este ylitettäväksi. Taas koiruus suoriutui hienosti, mun pitää vaan oppia pysymään mukana menossa niin ihan hyvähän siitä tulee!



Lopuksi, kun meillä oli paljon onnistumisia takana päästiin vielä juoksemaan (tai no minä pääsin). N laitettiin siis menemään ekassa tehtävässä olleet esteen ja putken ja minun piti yrittää ehtiä juosta putken toiseen päähän palkkaamaan. Ihmeen hyvin aina ehdinkin juosta sinne, kun yleensä mulla on tapana vaan jäädä paikalleen haaveilemaan. Ehdin sen verran hyvin, että lisättiin putken jälkeen mentäväksi vielä yksi este, jossa oli vähän rima korkeuttakin. Muutaman kerran Nero sen ylitti, mutta lähes aina se juoksi sen vierestä, joten vielä loppuun laskettiin rima alas että N menisi sen vähän helpommin. Tosi hyvä mieli jäi kyllä näistä treeneistä ja joka kerta opitaan aina paljon uutta. Agility ja Nero


Miten teillä on mennyt treeneissä? 


2 kommenttia:

  1. Kuulostaa hyvältä! :) Agility on kyllä nii huippua puuhaa! Meilläkin sujui treenit hyvin eilen, oli monta haastavaa kohtaa radalla, mutta suoriuduttiin koko radasta puhtaasti treenin lopussa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Agility on kyllä ihan super kivaa, en tiiä kumpi nauttii enemmin koira vai minä :D Kiva kun teilläkin on sujunut! :)

      Poista