6.4.2016

39. Voihan silmä..

Nerolla alkoi eilen tulla oikeasta silmästä keltaista rähmää ja tänään sitä tulikin jo enemmän sekä silmä oli vetinen, kutisi ja vilkkuluomi oli näkyvissä. Ell reissuhan siitä siis tuli.. (postauksen kuvat puistoreissulta, (c) Jasmin Pyykkö)




Diagnoosiksi saatiin, että N on satuttanut silmänsä jossakin ja silmän sidekalvolle on tullut pieni haavauma, jota ei pysty silmällä näkemään eli se katsottiin pimeässä huoneessa lampulla. Haavauma on ärsyttänyt silmää ja silmä olikin melko ärtynyt. Siihen saatiin nyt lääkkeiksi huuhteluaine ja silmävoide. Näitä nyt siis kahden viikon ajan kaksi kertaa päivässä.




Kahden viikon päästä on sitten kontrollikäynti, jossa katsotaan onko haavauma parantunut. Jos on, niin voidaan silmään laittaa kortisoni. Ei ole tarttuvaa, joten voidaan agilityssakin eläinlääkärin mukaan käydä ellei tilanne mene pahemmaksi. Toivottavasti se näillä lähtee nyt paranemaan! Inhottaviahan nämä aina on..






4 kommenttia:

  1. Pikaista parantumista! :)

    www.tottethehavanese.blogspot.fi
    www.paronithedutchie.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Paljon paranemisia, mahdollisimman pikaisia sellaisia! Ja aivan pakko sanoa, toi kolmas kuva on ihan mahtava, niin kuin nää muutkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nero kiittää paranemisista! :) Jep nää kuvat on kyllä tosi onnistuneita ja ihanan vauhdikkaita, niistä kiitos Jasminille!

      Poista