13.12.2015

Joulukalenteri luukku 13 |Linkkaa blogisi TOP 5



Kiitos kaikille osallistujille! Valinnan vaikeus oli suuri, kun kaikki blogit on ihan super hyviä. Valitsin kuitenkin omasta mielestäni 5 parasta postausten ja ulkoasun perusteella. Blogit ei ole missään paremmuus järjestyksessä.


Paimenlauma

"Saavuit nuuhkittavaksi neljän sekarotuisen paimenristeytyksen värikkääseen valtakuntaan. Laumaa johtaa 23-vuotias Leena, jonka tavoite on tulla paremmaksi koiranomistajaksi. Monipuolisesta, kuvapitoisesta, aktiivisesta ja ajantasaisesta blogistamme voit inspiroitua agilityn, arkisen tohinan sekä mielipide- ja asiapostausten kautta."

Paimenlauma -blogin ulkoasu on siisti ja kivan yksinkertainen, mutta silti hieno. Blogin postaukset ovat selkeitä ja niitä on mukava lukea. Postauksia niin ihan tavallisesta arjesta, treeneistä kuin myös asiapostauksia. Siisti ja mielenkiintoinen blogi!




Hertan, Kertun ja Martan blogi

"Tämä blogi on kertomus kahden sosiaalisen ja vilkkaan kääpiövillakoiratytön sekä beauceron-juniorin tassuttelusta läpi arjen ilojen ja edesottamuksien. Monipuolisesti erilaisia postauksia kirjoitettuna rennolla otteella ja maustettuna kivoilla kuvilla!"

Hertan, Kertun ja Martan blogi on ulkoasultaan yksinkertainen, joka tekeekin siitä siistin ja hienon. Banneri on tosi kiva! Postauksia tulee sopivan usein ja ne on aina varustettu hyvälaatuisilla, isoilla kuvilla. Tekstit on kirjoitettu hyvin ja blogia on miellyttävä lukea. Tykkään!


Belle Bella's

"Blogin päätähtenä on kolmivuotias kääpiöpinserinarttu Bella. Bellan touhuja pääset seuraamaan runsain valokuvin varustetuissa postauksissa."

Belle Bella's -blogi on aivan ihana ulkoasultaan! Väriä on osattu laittaa sopivasti, jotta ulkoasu pysyy kuitenkin siistinä. Postaukset on varustettu isoilla hyvälaatuisilla kuvilla. Tekstit on kirjoitettu selkeästi ja niitä on kiinnostavaa lukea. Ihana blogi!


Kelpietiimi Doni & Riski

"Australiankelpie Donin (Kengurukolon Dirty Harry, s. 06/10) sekä Riskin (Tuisku, s. 02/15) touhuiluja treenikentiltä ja lenkkipoluilta."

Kelpietiimi Doni & Riski -blogin postaukset ovat sopivan pituisia, niitä tulee sopivan usein sekä plussana tietty isot ja hyvälaatuiset kuvat. Ulkoasu on siisti ja banneri on tosi kiva! Treenivideot postauksissa on kiva lisä, tekstin ja kuvien lisäksi on kiva nähdä ihan oikeasti videolla miltä se meno näyttää. Tosi kiva blogi!


Hiuhau

"Koirablogi, jossa rikotaan ihmisten ennakkoluuloja, reenaataan kovaa ja korkealta, tehdään paljon virheitä, opitaan lisää ja rentoudutaan yhtenä lössinä sohvalla! Tervetuloa seuraamaan kuusi henkisen koiralauman menoa kisakentillä, tien päällä, kotona ja no milloin missäkin."

Hiuhau -blogin banneri ja ulkoasu on yksinkertainen, mutta silti siisti. Postauksia tulee sopivan usein ja ne ovat selkeästi kirjoitettuja. Postaukset on maustettu isoilla, hyvälaatuisilla kuvilla ja ne kertovat ihan perus arjesta treeneineen, joita on aina kiva lukea. Hyvä blogi, tykkään!


5 kommenttia: