14.12.2015

Joulukalenteri luukku 14 |Neron kaverit


Nerolla on monta kaveria, vaikka kaikki kamut ei Nerosta niin hirveästi pidäkkää yli innokkuuden vuoksi! Tässä luukussa Neron ykköskamut.

 Ihan ekaksi Neron "tyttöystävä" mäyräkoira Elli. Elli on Neron ihan eka kaveri, sillä Elliä Nero pääsi jo ihan pikku pentuna nuuskimaan ekan kerran. N on aina ihan hurmioissaan, kun lähdetään Ellin kanssa lenkille, mutta valitettavasti Nero ei saa vastakaipua tunteilleen. Elli ei oikein Nerosta piittaa, sillä koiruuksien välillä on monta vuotta ikä eroa ja Elliä ei kiinnosta tällaiset adhd-kakarat. Elli on kaiksta huolimatta yksi Neron parhaista kavereista!



 Neron toiseksi paras kaveri on labradorinnoutaja Roope. Roopn ja Neron välillä on ikäeroa vain muutama kuukausi, joten nämä kaksi tulevat hyvin toimeen kun kumpikin on sellaisia energiapommeja. Me ollaan käyty muutamia kertoja Roopen pihalla leikkimässä. Roopen ja Neron leikit onkin melko rajun näköisiä, kun kokoeroa ja virtaa löytyy! Aina, kun kävellään Roopen talon ohi pääsee Nerolta pieni itku, kun ei Roope olekkaan pihalla.

 Kolmas kaveri on meidän naapurissa asuva mittelspitz Pyry. Pyryllä ja Nerolla ei myösään ole kuin noin. kuukausi vain ikäeroa. Kokoero onkin sitten vähän suurempi, mutta näiden kahden leikeissä ei se tunnu paljoa haittaavan. Pyryn kanssa riehuessa loppuu meidän Nerostakin virta, niin uuvuttavaa se on! Pyry kuuluu myös näihin Neron ihan pentuajan kavereihin, sillä jo heti ekana päivänään meillä Nero näki Pyryn ulkona (tosin vain kaukaa) leikkimään pojat pääsivät vähän myöhemmin, kun rokotukset oli kunnossa.

 Nerolla on paljon muitakin kavereita, tai no oikeastaan kaikki lenkillä vastaan tulevat koirat on meidän Nerpan kavereita. Tässä oli esittelyssä vain nämä ihan ykköskaverit, joiden kanssa on tullut leikittyä eniten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti